Rreth Nesh  • Rreth nesh

Poçi Outlet, me një eksperiencë disa vjeçare në treg sjell tek ju produkte të cilësisë të lartë nga markat më prestigjoze! Në outletin tonë do të gjeni larmi produktesh krysesisht lëkurë me çmime konkuruese.

 

  • Përzgjedhje e gjerë

Gama e produkteve tona mundëson që ju të gjeni me lehtësi këpucët, atletet apo produkte të tjera të cilat pështaten me shijen tuaj. Mjafton të na vizitoni ose të shfletoni katalogun tonë të produkteve!

 

  • Mbrojtja e klientit

Ndjehuni komodë në kryerjen e porosive ose blerjen e artikujve nga Poçi Outlet, ne garantojmë për ju ndryshimin e produktit në rast dëmtimi ose në raste të tjera kur ai nuk ju përshtatet.

 

  • Shërbim i jashtëzakonshëm i klientit

Ne marrim seriozisht kënaqësinë tuaj. Ne ofrojmë një shërbim profesional dhe të përkushtuar për çdo klient individual, pavarësisht nga madhësia e porosisë. Qendra jonë e Ndihmës përgjigjet shpejt në biletat tuaja mbështetëse, ndërsa shërbimi ynë Live Chat dhe shërbimet telefonike  ofrojnë mbështetje në kohë reale sa herë që ju nevojitet.