Privatësia

Kjo politikë e privatësisë përcakton se si Poçi Outlet përdor dhe mbron çdo informacion që na jep kur përdorni këtë faqe interneti. Sajti Poçi Outlet është e angazhuar për të siguruar që privatësia juaj të jetë e mbrojtur. Duhet t’ju kërkojmë që të jepni informata të caktuara me të cilat mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe interneti, atëherë mund të jeni të sigurt se do të përdoret vetëm në përputhje me këtë deklaratë të privatësisë. Poçi Outlet mund ta ndryshojë këtë politikë kohë pas kohe duke përditësuar këtë faqe.

Ju duhet të kontrolloni këtë faqe kohë pas kohe për të siguruar që ju jeni të kënaqur me ndonjë ndryshim. Kjo politikë ka efekt nga janari 2017.

Ajo që mbledhim

Ne mund të kërkojmë që të mbledhim informacionin e mëposhtëm:

• Adresa juaj e e-mail (për përdorim për t’ju dërguar buletinin e përditshëm Poçi Outlet, në të cilin mund të çabonoheni në çdo kohë)

siguri

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që informacioni juaj është i sigurt. Për të parandaluar aksesin ose zbulimin e paautorizuar ne kemi vënë në vend procedurat e përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar informacionin që mbledhim në internet.

Si i përdorim cookies

Një cookie është një skedar i vogël që kërkon leje për t’u vendosur në hard driveun e kompjuterit tuaj. Pasi të jeni dakord, skedari shtohet dhe cookie ndihmon në analizimin e trafikut në internet ose ju lejon të dini kur vizitoni një vend të caktuar. Cookies lejojnë aplikacionet e uebit t’i përgjigjen juve si individ. Aplikacioni në internet mund të përshtasë operacionet e tij sipas nevojave tuaja, pëlqimeve dhe mosveprimeve duke mbledhur dhe duke kujtuar informacionin rreth preferencave tuaja. Ne përdorim cookie-t e regjistrit të trafikut për të identifikuar se cilat faqe janë duke u përdorur. Kjo na ndihmon të analizojmë të dhënat rreth trafikut të faqeve në internet dhe të përmirësojmë faqen tonë të internetit në mënyrë që të përshtasim atë sipas nevojave të klientëve. Ne përdorim vetëm këtë informacion për qëllime të analizës statistikore dhe pastaj të dhënat hiqen nga sistemi. Në përgjithësi, cookies na ndihmojnë t’ju ofrojmë një faqe interneti më të mirë, duke na mundësuar që të monitorojmë cilat faqe ju gjeni të dobishme dhe të cilat nuk i bëni. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion rreth jush, përveç të dhënave që zgjidhni për të ndarë me ne. Ju mund të zgjidhni të pranoni ose refuzoni cookies. Shumica e shfletuesve të internetit automatikisht pranojnë cookie, por zakonisht mund të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar cookies nëse preferoni. Kjo mund t’ju pengojë që të përfitoni plotësisht nga faqja e internetit.

Shitësit e palëve të treta, përfshirë Google, përdorin cookie për të shërbyer reklamat në bazë të një vizite në faqen tuaj të mëparshme.

• Përdorimi i Google nga cookie i DoubleClick e mundëson atë dhe partnerët e saj që t’i shërbejnë reklamave në bazë të vizitave tuaja në Poçi Outlet dhe / ose në faqet e tjera në internet.

• Mund të zgjedhësh nga përdorimi i cookie-t DoubleClick për reklamat me bazë interesi duke vizituar Cilësimet e reklamave. (ose duke vizituar aboutads.info.)

Lidhje me faqet e internetit të tjera

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje që ju mundësojnë të vizitoni faqet e tjera të interesit me lehtësi. Sidoqoftë, sapo t’i përdorni këto lidhje për t’u larguar nga faqja jonë, duhet të vini re se ne nuk kemi asnjë kontroll mbi atë faqe tjetër. Prandaj, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju ofroni gjatë vizitës në këto faqe dhe këto faqe nuk janë të rregulluara nga kjo deklaratë e privatësisë. Ju duhet të bëni kujdes dhe të shikoni në deklaratën e privatësisë të zbatueshme në faqen e internetit në fjalë.

Shporta 0

Wishlist

Login

Create an account

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në privacy policy tonë.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.