Politika e Rimbursimit

Nëse nuk jeni 100% të kënaqur me blerjen tuaj, mund ta ktheni porosinë tuaj për një rimbursim të plotë ose ta shkëmbeni për diçka tjetër. Ju mund të ktheni ose të shkëmbeni blerjen tuaj deri 48 orë nga data e blerjes. Produktet e kthyera ose të shkëmbyera duhet të jenë në gjendjen që i keni marrë ato dhe në kutinë origjinale dhe / ose paketimin.

Search pocioutlet.al

Login

Create an account

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet, për të menaxhuar hyrjen në llogarinë tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në privacy policy tonë.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST